Ugrás a fő tartalomra

Megan Leavey

A Megan Leavey című filmdráma főhőse a filmcímmel azonos néven létező Megan Leavey, aki tengerészgyalogosként K-9-es operátor volt Irakban, ahol részese volt egy hatalmas robbanásnak. A film igaz történeten alapul és bemutatja az asszony különös és szoros kapcsolatát a vezető és katonai kiképzésben részt vett kutyája között.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Farkasok

Egy nap a középiskolás Cayden arra ébred a szörnyű rémálomból, hogy ördögi vaddá alakulva éppen átéli a látott szörnyűségeket. Szülei legyilkolása után útra kel, hogy kiderítse, mi is ő valójában. A távoli hegyi városban magához hasonlóakra talál, köztük a gyönyörű Angelinára, akit két falka tart fogva. Amikor Cayden megtudja a igazságot a származásáról, rájön, csak egy módon mentheti meg a lányt, akit szeret: ha szembeszáll az erőkkel, amik alattomosabbak, mint azt valaha el tudta volna képzelni.

Vitathatatlan 4.

Yuri Boyka elindul egy európai harcművész-versenyen. Amikor a kvalifikáció során a ringben megöli ellenfelét, Viktora Gregovát, vívódni kezd lelkiismeretével és megkérdőjelezi, hogy van-e értelme az egész sportnak. Amikor pedig rájön, hogy Viktora feleségét, Almát milyen bajban van, ugyanis a volt férjének elszámolatlan ügye volt a helyi maffiával, Boyka nem habozik, hogy segítsen neki. Az ügy megoldása azonban még a világ legjobb harcosának is leküzdhetetlen kihívást jelent.

A Vacsora

Egy korábbi történelemtanár és felesége, Claire találkozik egy divatos étteremben bátyjával, a neves politikussal és annak feleségével Babette-tel. Az összejövetel célja, hogy megvitassák, hogy hogyan kezeljék a tinédzser fiaik által elkövetett bűncselekményt. Bár még nem sikerült őket azonosítania a hatóságoknak, a fiúkat felvette egy biztonsági kamera, a felvételt pedig a tévében is közzétették. A szülőknek el kell dönteniük, hogy most mit tegyenek.