Ugrás a fő tartalomra

Óriásláb Fia (2017)

A kiskamasz Adam átlagos srácnak tűnik, bár az utóbbi időben elég fura dolgok történnek vele: a haja hihetetlenül gyorsan nő, a lába pedig olyan hatalmas, hogy a tornacsukájában sem fér el. A kalandvágyó fiú egy nap különös nyomot követve eljut az erdőbe, ahol a legendás csupaszőr, csupaszív Óriáslábbal is találkozik - akiről történetesen az is kiderül, hogy az édesapja. Adam először kétségbe esik, de aztán rájön, neki is szuperképességei vannak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vaksötét

Egy csapat fiatal tinédzser, két fiú és egy lány elhatározza, hogy betör egy vak férfi otthonába, hiszen onnan könnyen és kockázatmentesen nagy zsákmányra tehetnek szert. A pletykák szerint a titokzatos férfi milliókat rejteget otthon. Ez lenne a tökéletes bűntény. Ennél nagyobbat azonban életükben nem tévedtek.

Vitathatatlan 4.

Yuri Boyka elindul egy európai harcművész-versenyen. Amikor a kvalifikáció során a ringben megöli ellenfelét, Viktora Gregovát, vívódni kezd lelkiismeretével és megkérdőjelezi, hogy van-e értelme az egész sportnak. Amikor pedig rájön, hogy Viktora feleségét, Almát milyen bajban van, ugyanis a volt férjének elszámolatlan ügye volt a helyi maffiával, Boyka nem habozik, hogy segítsen neki. Az ügy megoldása azonban még a világ legjobb harcosának is leküzdhetetlen kihívást jelent.

A Vacsora

Egy korábbi történelemtanár és felesége, Claire találkozik egy divatos étteremben bátyjával, a neves politikussal és annak feleségével Babette-tel. Az összejövetel célja, hogy megvitassák, hogy hogyan kezeljék a tinédzser fiaik által elkövetett bűncselekményt. Bár még nem sikerült őket azonosítania a hatóságoknak, a fiúkat felvette egy biztonsági kamera, a felvételt pedig a tévében is közzétették. A szülőknek el kell dönteniük, hogy most mit tegyenek.