Ugrás a fő tartalomra

Hóember (2017)

Amikor leesik az első hó, és Harry Hole, az elit nyomozóosztag vezető detektívje egy eltűnt áldozatról értesül, arra gyanakszik, hogy egy rejtélyes sorozatgyilkos lépett újra akcióba. Egy éles elméjű újonc segítségével Harrynek több évtizedes régi ügyeket kell összekötnie ezzel a brutális új üggyel, ha túl akar járni a felfoghatatlanul gonosz gyilkos eszén a következő hóesés előtt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Vaksötét

Egy csapat fiatal tinédzser, két fiú és egy lány elhatározza, hogy betör egy vak férfi otthonába, hiszen onnan könnyen és kockázatmentesen nagy zsákmányra tehetnek szert. A pletykák szerint a titokzatos férfi milliókat rejteget otthon. Ez lenne a tökéletes bűntény. Ennél nagyobbat azonban életükben nem tévedtek.

Vitathatatlan 4.

Yuri Boyka elindul egy európai harcművész-versenyen. Amikor a kvalifikáció során a ringben megöli ellenfelét, Viktora Gregovát, vívódni kezd lelkiismeretével és megkérdőjelezi, hogy van-e értelme az egész sportnak. Amikor pedig rájön, hogy Viktora feleségét, Almát milyen bajban van, ugyanis a volt férjének elszámolatlan ügye volt a helyi maffiával, Boyka nem habozik, hogy segítsen neki. Az ügy megoldása azonban még a világ legjobb harcosának is leküzdhetetlen kihívást jelent.

A Vacsora

Egy korábbi történelemtanár és felesége, Claire találkozik egy divatos étteremben bátyjával, a neves politikussal és annak feleségével Babette-tel. Az összejövetel célja, hogy megvitassák, hogy hogyan kezeljék a tinédzser fiaik által elkövetett bűncselekményt. Bár még nem sikerült őket azonosítania a hatóságoknak, a fiúkat felvette egy biztonsági kamera, a felvételt pedig a tévében is közzétették. A szülőknek el kell dönteniük, hogy most mit tegyenek.